Πως να φτιάξετε μία Πινιάτα Μονόκερος

Αν νομίζατε ότι είχα τελειώσει με τις πινιάτες, τότε κάνατε λάθος :-)! Έχω ακόμη μία που  θα ήθελα να σας δείξω, και είναι πραγματικά σούπερ χαριτωμένη. Είναι μία DIY πινιάτα Μονόκερος! Έχετε παρατηρήσει πόσο δημοφιλή έχουν γίνει οι μονόκεροι τελευταία; Όλοι τρελαίνονται γι ‘ αυτούς! Και νομίζω δικαίως! Εννοώ, σε ποιον δεν αρέσουν οι μονόκεροι, σωστά; Νέος ή μεγάλος, όλοι τους αγαπάνε. Τι να μην αγαπάει κανείς; Εκτός από το ότι είναι απολύτως καλά και αγαθά πλάσματα, είναι και πάρα πολύ όμορφα!!! Ή θα ήταν, εάν υπήρχαν στην πραγματικότητα… Αλλά ποιος ξέρει, ίσως και να υπάρχουν. Και αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι ότι ειδικά τα κοριτσάκια τα λατρεύουν!

DIY μονόκερος μασκότ

Πως θα φτιάξετε μία DIY πινιάτα Μονόκερο

Αυτήν την πινιάτα την φτιάξαμε μαζί με μία φίλη και έτσι την τελειώσαμε ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως.  Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θεωρώ το αποτέλεσμα καταπληκτικό! Χρησιμοποιήσαμε την ίδια τεχνική όπως και στις υπόλοιπες πινιάτες μας. Όσο για τη διακόσμηση χρειαστήκαμε:

  • Λευκό γκοφρέ χαρτί
  • Ροζ γυαλιστερό χαρτόνι (για τα μάγουλα και τα αυτιά)
  • Μπλε γυαλιστερό χαρτόνι (για τα μάτια)
  • Χρυσό γυαλιστερό χαρτόνι (για το κέρας)
  • Χρυσά σύρματα χειροτεχνίας (pipecleaners) (για το κέρας)
  • Τεχνητά φτερά σε διάφορα χρώματα (για τα “μαλλιά”)
  • Κολλητική ταινία και πιστόλι σιλικόνης

Πώς να διακοσμήσετε την DIY πινιάτα Μονόκερος

Η διακόσμηση της πινιάτας είναι πραγματικά εύκολη υπόθεση. Χρησιμοποιήστε το λευκό γκοφρέ χαρτί για να καλύψετε ολόκληρο το κεφάλι. Κόψτε δύο μικρούς κύκλους από το ροζ γυαλιστερό χαρτόνι και κολλήστε τα στη θέση των μαγούλων. Στη συνέχεια, κόψτε δύο μάτια από το μπλε γυαλιστερό χαρτόνι και κολλήστε τα στη θέση τους. Επιλέξαμε κλειστά μάτια, για να κάνει τον μονόκερο να φαίνεται ακόμα πιο ονειρικός! Φτιάξτε έναν κώνο από το χρυσό γυαλιστερό χαρτί και κολλήστε τον στην κορυφή του κεφαλιού. Τυλίξτε δύο – τρία σύρματα χειροτεχνίας γύρω από το κέρας (χρησιμοποιήστε λίγη κόλλα σιλικόνης για να το κολλήσετε στη θέση του).

Το μόνο που έχει απομείνει τώρα είναι να κολλήσετε τα φτερά πάνω στο μέτωπο του Μονόκερου και είστε έτοιμοι! Δεν είναι χαριτωμένος; Σχεδόν υπερβολικά χαριτωμένος για να σπάσει! Αλλά αυτός είναι ο προορισμός της πινιάτας και η χαρά των παιδιών!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνικές που χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε το σχήμα του κεφαλιού, διαβάστε το άρθρο σχετικά με την πινιάτα Shopkins και μπάλας ποδασφαίρου. Επίσης, ρίξτε και μία ματιά σε αυτές τις 25 μαγικές ιδέες για χειροτεχνίες με θέμα τον μονόκερο για τα παιδιά από την playideas.com!

Please follow and like us:

Comment