Χειροτεχνία με κοχύλια

Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη καλοκαιρινή χειροτεχνία που είχα στο μυαλό μου φέτος: μια χειροτεχνία με κοχύλια! Είναι πανεύκολη κατασκευή, όπως και η προηγούμενη καλοκαιρινή χειροτεχνία μου με τις πέτρες-καρδιές σε κάδρο. Το μόνο πράγμα που άλλαξα είναι ότι πήρα για φόντο έναν μικρό καμβά που είχα ζωγραφίσει παλιότερα και δεν είχα τι να τον κάνω. Έτυχε και ήταν ακριβώς στο μέγεθος που χρειαζόμουν και τα χρώματα που είχα χρησιμοποιήσει ήταν μπλε, πράσινο και άσπρο ώστε να μοιάζει κάπως με τη θάλασσα. Που να φανταζόμουν ότι θα το χρησιμοποιούσα τελικά με κοχύλια!

Καλοκαιρινή χειροτεχνία: Καρδιά από κοχύλια σε κάδρο
Καλοκαιρινή χειροτεχνία: Καρδιά από κοχύλια σε κάδρο

Έβαλα τα κοχύλια στη σειρά ώστε να μοιάζουν με το περίγραμμα καρδιάς. Έπειτα πρόσθεσα και από ένα κοχύλι σε κάθε γωνία του κάδρου. Τα κόλλησα όλα με το πιστόλι σιλικόνης για ευκολία.

Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Η χειροτεχνία με κοχύλια ταιριάζει απόλυτα με το άλλο καλοκαιρινό μας κάδρο! Τώρα μένει να φτιάξουμε το τρίτο και τελευταίο κάδρο μας με τα γυαλάκια της θάλασσας που είχαμε βρει. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι θα τα κάνω, τα κομμάτια είναι εντελώς ανόμοια σε μέγεθος και σχήμα. Όμως, όπως είπα, στόχος είναι να φτιάξουμε κάτι που θα μας θυμίζει το καλοκαίρι που μας πέρασε, οπότε δεν ψάχνουμε την τελειότητα! Αυτό που με κάνει να αγαπώ αυτές τις χειροτεχνίες, είναι η χαρά στα μάτια των παιδιών μου! Νομίζω ότι αυτό είναι απλά ανεκτίμητο, έτσι δεν είναι?

Please follow and like us:

Comment